top of page

Konfa

Konfirmationsläsning 2023/2024 födda 2009

Vi i Huskvarna Allianskyrka vill erbjuda dig att gå Konfa hos oss. Konfa är en gammal tradition där vi tillsammans funderar över och söker svar på en del av livets frågor. Vem är Gud? Varför måste Jesus dö? Vad innebär det att tro eller tvivla på Gud.

Under Konfaåret får du chans att fundera över några av livets stora frågor. Oavsett om du tror, tvekar eller helt enkelt bara är nyfiken så är Konfa för dig.
Gemenskapen är viktig under Konfaåret! Du får nya kompisar och vi kommer göra saker tillsammans och vi gör några besök hos andra aktörer i vår omgivning. Vi deltar i en hajk på Gullbrannagården någon gång i april tillsammans med ca 400 andra som går Konfa. Tillsammans med engagerade ledare tror vi att du kommer få ett konfirmationsår värt att minnas.

Kostnad för Konfirmationsåret

Allianskyrkans ungdom (HABU) bär kostnaderna för läsåret tillsammans med den avgift på 1000kr som varje deltagare betalar.
Det täcker tillsammans kostnaderna för biblar, material och hajk.
Konfirmationshögtiden blir i Huskvarna Allianskyrkan någon söndag i maj 2024. Det sker på en högtidlig Gudstjänst då församlingen och era familjer är med och delar glädjen tillsammans.

Vi startar

Konfa startar 30 augusti 2023. Vi kommer att mötas på onsdagar kl 16,00-17,30 varannan vecka.
Detta gäller dig som är född 2009.

Onsdag 23 augusti kl 17,30 är det en informationsträff för alla intresserade i Allianskyrkan Anmälan görs via mejl, telefon eller bifogad talong.

Har du frågor ring gärna till
Huskvarna Allianskyrka

Ebbesvägen 10, 561 39 Huskvarna
Församlingens pastor Mats Sturesson
Tele:079-348 31 20

E-post:pastor@huskvarnaallianskyrka.se

www.huskvarnaallianskyrka.se

Välkommen med!

bottom of page