Konfa

Konfirmationsläsning 2020/2021 födda 2006

Konfirmationsundervisning 2020 - 2021

Vi i Huskvarna Allianskyrka (Ebbesvägen 10) vill erbjuda dig att gå Konfa hos oss. Konfaläsning är en gammal tradition där man tillsammans med vuxna och andra ungdomar funderar över och söker svar på tro och livsfrågor som Vem är jag? Vem är du? Vem är Gud? Vad innebär det att tro på Gud?

Under Konfaåret får du chans att fundera över livets stora frågor. Oavsett om du tror, tvekar eller helt enkelt bara är ny ken så är Konfa för dig. Gemenskapen är viktig under Konfaåret! Du får nya kompisar och vi kommer hitta på en massa kul grejer. Du är välkommen precis som du är!

Under läsåret har vi samarbete med SAM-hjälp, en hjälporganisation som gör insatser i bl.a. Rumänien, Ukraina, Moldavien och Lettland. Vi kommer hjälpa till praktiskt på SAM-hjälp för att göra något för dem som inte har det lika bra som oss. I april eller maj 2021 åker vi till Gullbrannagården utanför Halmstad där det ordnas en stor konfahajk med ca 300 deltagare från olika konfagrupper.

Kontaktperson är Ingemar Sunbring
Tele: 0793-48 31 20